Bedrukte tas met bedrijfslogo

Tassen laten bedrukken: een slimme zakelijke zet

Als ondernemer ben je altijd bezig met het promoten van je bedrijf. Een effectieve manier om dit te doen, is door het laten bedrukken van tassen met jouw logo of slogan erop. Maar waarom zou je eigenlijk tassen laten bedrukken voor jouw bedrijf? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze slimme zakelijke zet.

1. Vergroting van naamsbekendheid

Het laten bedrukken van tassen met jouw bedrijfsnaam of logo erop vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Het is een relatief goedkope manier om jouw bedrijf te promoten. Jouw medewerkers kunnen de bedrukte tassen dragen tijdens het werk of tijdens het boodschappen doen. Maar ook als je bij klanten op bezoek gaat of deelneemt aan beurzen, zijn bedrukte tassen een effectieve en goedkope manier om jouw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen.

2. Verhoogde betrokkenheid onder medewerkers

Medewerkers willen zich betrokken voelen bij het bedrijf waarvoor ze werken. Door hen te voorzien van bedrukte tassen, geef je ze het gevoel dat ze deel uitmaken van de organisatie. Dit kan resulteren in meer motivatie, lagere verzuimcijfers en uiteindelijk een hogere productiviteit. Bovendien worden medewerkers die een bedrukte tas dragen, vaak als ambassadeurs van het bedrijf gezien.

3. Verhoogde verkoopkansen

Denk bijvoorbeeld aan een fysieke winkel die tasjes weggeeft aan klanten tijdens het afrekenen. Deze tasjes zijn allemaal bedrukt met jouw logo en kunnen mogelijk door andere klanten gezien worden. Dit kan leiden tot meer publiciteit, en uiteindelijk tot meer verkoopkansen.

4. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het bedrukken van tassen kan een duurzamer alternatief zijn dan het uitdelen van flyers. Tassen kunnen hergebruikt worden en dragen bij aan een positief imago voor jouw bedrijf. Als je kiest voor milieuvriendelijke materialen en druktechnieken, toon je bovendien maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

5. Variatie in tassen

Er bestaan vele soorten tassen: rugtassen, schoudertassen, boodschappentassen, sporttassen etc. Hierdoor is er altijd wel een tas beschikbaar die past bij jouw bedrijf én jouw doelgroep. Ook qua kleuren en materialen is er veel mogelijk. Door verschillende soorten tassen te bedrukken, kun je nog gerichter jouw doelgroep bereiken.

Het laten bedrukken van tassen is een slimme manier om jouw bedrijfsnaam en logo te promoten. Het vergroot niet alleen de naamsbekendheid, maar stimuleert ook betrokkenheid van medewerkers, verkoopkansen en duurzaamheid. Door de variatie in tassen is er altijd wel een passend exemplaar voor jouw bedrijf te vinden.